Wat is het verschil tussen WsnP en Deco?

Wij zetten een aantal duidelijke zaken voor u op een rijtje:

Gemeente logo_bw
Lange wachttijden? Korte wachttijd
Woning verkopen? Woning niet verkopen
Auto verkopen? Auto niet verkopen
Onoverzichtelijk? Overzichtelijk, o.a. door persoonlijke site
Door lange wachttijd; uitzetting /afsluiting Korte wachttijd; dus (in de meeste gevallen) voorkoming uitzetting/afsluiting

Het eerste verschil is de snelheid die wij kunnen bieden en gemeenten vaak niet. Verder komt het regelmatig voor dat u bij de gemeente niet geholpen kan worden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u een koopwoning en/of een auto heeft. Wij kunnen vaak wat soepeler omgaan met dit soort zaken waardoor u wel geholpen kan worden.

Indien uw auto aantoonbaar noodzakelijk is voor uw werk hoeft deze niet zomaar verkocht en/of geëxecuteerd te worden. Dit zou er namelijk voor zorgen dat u geen inkomen meer kunt genereren en dit betekent dat de betreffende schuldeiser aan broodroof doet. Ook de verkoop van uw huis is niet altijd een oplossing, het kan zelfs zo zijn dat het alleen maar voor meer schulden zorgt.

Wij bekijken dus heel goed uw individuele situatie en aan de hand daarvan zal besloten worden wat het meest verstandig is. In veel gevallen betekent dit dat u uw auto en/of huis niet hoeft te verkopen.