Heeft u moeite met rondkomen? Heeft u dreigbrieven ontvangen van incassobureaus? Zijn uw schulden alsmaar groter geworden? Wellicht kunnen wij samen met u een oplossing vinden voor dit probleem.

We weten allemaal dat schulden niet vanzelf ontstaan. Soms is er sprake van onverstandig handelen maar  een ongelukkige samenloop van omstandigheden kan ook een oorzaak zijn. U kunt proberen het ene gat met het andere te vullen of weer een nieuwe lening afsluiten. Ook kunt u zelf regelingen afspreken met schuldeisers. Als er echter meerdere schuldeisers zijn dan is het probleem soms niet meer te overzien en zal het lastig worden om zelf structureel een oplossing te vinden. Het kan zijn dat een deurwaarder beslag gaat leggen, dat uw inboedel wordt verkocht, of dat uw woning ontruimd zal worden. Als u te maken heeft met problematische schulden is het verstandig om professionele hulp te zoeken.

Financieel Adviesbureau Deco kan u helpen bij het oplossen van uw schulden. Wij kunnen voor u een minnelijk schuldhulptraject opstellen.  Financieel Adviesbureau Deco kan overleggen en onderhandelen met uw schuldeisers over een betalingsregeling. Een dergelijk traject zal in principe maximaal 36  maanden duren.

Het aspect snelheid is voor ons van groot belang. In tegenstelling tot bij vele gemeenten zijn er bij ons geen wachttijden. U kunt bij ons vaak nog dezelfde week terecht voor een intakegesprek. Gelijk die dag worden de schuldeisers op de hoogte gesteld dat u zich heeft aangemeld voor schuldhulpverlening.

Verder zijn we transparant. Als klant krijgt u een persoonlijke inlogcode waarmee u toegang hebt tot uw eigen site. Daar kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week de stand van zaken bekijken. Al tijdens het eerste gesprek zullen we u eerlijk vertellen of we u kunnen helpen en zullen we een helder advies geven.

Door onze jarenlange ervaring bent bij ons verzekerd van kwalitatief goede dienstverlening. U krijgt een zaakbehandelaar die u altijd te woord kan staan wanneer u vragen heeft.

Uw belang staat bij ons voorop waardoor u verzekerd bent van een persoonlijke aanpak. Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.