U heeft direct schuldhulp nodig? Financieel Adviesbureau Deco kan u in dat geval zeker helpen. Wij bieden direct schuldhulp aan zowel ondernemers als aan particulieren. Al in 2002 zijn wij hiermee gestart en sindsdien hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in het oplossen van problematische schulden.

Een belangrijk pluspunt van Financieel Adviesbureau Deco: bij ons treft u nooit lange wachttijden. In tegenstelling tot wat bij veel gemeenten het geval is. Wij streven naar snelheid, dat vinden wij belangrijk. Dat begint al bij de eerste kennismaking. U kunt bij ons vaak dezelfde week namelijk nog terecht voor een intakegesprek. En diezelfde dag stellen wij de schuldeisers op de hoogte dat u zich heeft aangemeld voor schuldhulpverlening. We streven in onze trajecten ook naar kwaliteit, transparantie en betrokkenheid. Iets dat wij prima hand in hand weten te bereiken.

Traject

Wanneer wij u direct schuldhulp verlenen, stellen wij ons op als bemiddelaar tussen u en de schuldeiser of schuldeisers. Hierin streven we naar het maximaal haalbare voor beide partijen.

Tijdens het traject zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden inzicht heeft in uw eigen financiën.

Schulden ontstaan niet vanzelf. Het is het resultaat van onverstandig financieel handelen, maar een ongelukkige samenloop van omstandigheden kan ook een oorzaak zijn om financieel in de problemen te raken. Veel mensen sluiten op dat moment een lening af. U kunt ook zelf regelingen treffen met schuldeisers. Maar wanneer er meerdere schuldeisers zijn dan is het probleem vaak niet meer te overzien. Het zal dan lastig zijn om zelf structureel een oplossing te vinden. Om te voorkomen dat een deurwaarder beslag gaat leggen, dat uw inboedel wordt verkocht of dat uw woning ontruimd zal worden, is het verstandig om direct schuldhulp in te schakelen. Financieel Adviesbureau Deco biedt professionele direct schuldhulp om uw schulden op te lossen.

Geen wachttijden

Wij bieden negentig procent slagingskans en geen wachttijden. Binnen maximaal twee weken zit u al bij ons voor een afspraak. Tijdens dit intakegesprek wordt het dossier al opgestart. We gaan meteen over tot actie dus. Dit kunnen wij bieden omdat we een speciaal programma hebben laten ontwikkelen. Na het intakegesprek kunt u thuis het dossier ook gelijk inzien. Hiervoor krijgt u een inlogcode mee. Dit is voor u ook handig om te controleren of wij wel alle schuldeisers hebben opgenomen in het dossier.

Eenmaal een traject gestart moet u rekening houden met een traject van 36 maanden. Langer dan die tijd zal en mag het niet duren. Wacht niet te lang en schakel ons in om direct schuldhulp te krijgen. Financieel Adviesbureau Deco is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens te ‘s-Gravenhage. Daarmee garanderen wij dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Ook hebben we een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).