U heeft financiële hulp nodig en bent op de juiste site terecht gekomen. Wij kunnen u namelijk zeker helpen. Wij bieden al sinds 2002 hulp aan particulieren en ondernemers die financiële hulp nodig hebben. Financieel Adviesbureau Deco is al bijna twintig jaar een specialist in het bieden van financiële hulp.

Geen lange wachttijden

Snelheid bij het bieden van financiële hulp vinden wij erg belangrijk. Een groot pluspunt van Financieel Adviesbureau Deco is dan ook dat u bij ons nooit lange wachttijden zult treffen. In tegenstelling tot wat bij veel gemeenten het geval is. Wij streven dus naar snelheid en dat doen wij vanaf het eerste kennismakingsgesprek. U kunt bij ons vaak na de aanvraag voor financiële hulp dezelfde week nog terecht voor een intake. Dezelfde dag brengen we meteen ook altijd alle schuldeisers op de hoogte van uw aanmelding voor financiële hulp. We streven in onze trajecten naar hoge kwaliteit, transparantie en betrokkenheid.

Wanneer financiële hulp nodig is en wij deze verlenen, stellen wij ons voor u op als bemiddelaar tussen u en de schuldeisers die er zijn. Waar we naar streven is het maximaal haalbare voor alle betrokken partijen.

Wanneer u een traject in bent gegaan dan zorgen wij ervoor dat u volledig inzicht heeft in uw eigen financiën gedurende dit traject.

Schulden aflossen

Er is altijd wel een oorzaak of meerdere oorzaken aan te wijzen voor het ontstaan van de schulden. Onverstandig financieel handelen of een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Er zijn veel situaties te bedenken waardoor u financiële hulp nodig kunt hebben en moet gaan zoeken en inschakelen. Een lening afsluiten lijkt misschien in eerste instantie verstandig maar dat is het niet. Een ander optie is om zelf regelingen te treffen met schuldeisers. Maar wat doet u wanneer er sprake is van meerdere schuldeisers? Dan is het probleem voor veel mensen vaak niet meer goed te overzien. En zelf structureel met een oplossing komen zal dan enorm lastig en complex zijn. Wat u echt moet en ook wilt voorkomen is dat er beslag wordt gelegd door een deurwaarder, of dat uw inboedel moet worden verkocht. Of wat te denken van een gebeurtenis als ontruiming van uw woning. Daar wilt u ver vandaan blijven. Het is een verstandig besluit om financiële hulp in te schakelen. Financieel Adviesbureau Deco biedt gedegen financiële hulp om uw schulden af te lossen.

Bij ons heeft u 90 procent kans van slagen en treft u geen wachttijden. Tijdens het intakegesprek starten wij uw dossier al op. We wachten niet maar gaan meteen over tot de actie. Thuis kunt u het dossier meteen inzien op elk gewenst moment. U kunt meteen alles controleren.

U moet er rekening mee houden dat een traject van financiële hulp 36 maanden zal duren. Financiële hulp nodig? Schakel ons direct in!