U bent op zoek naar financiële hulp. Wij kunnen u zeker van dienst zijn. Wij bieden al sinds 2002 financiële hulp aan particulieren en ondernemers. Financieel Adviesbureau Deco is een kleine twintig jaar specialist in het oplossen van problematische schulden.

Snelheid vinden wij erg belangrijk. Een belangrijk pluspunt van Financieel Adviesbureau Deco is dan ook dat u bij ons nooit lange wachttijden zult treffen. In tegenstelling tot wat u bij veel gemeenten zult aantreffen. Wij streven dus naar snelheid. En dat zult u al bij de eerste kennismaking merken. U kunt bij ons vaak na de aanvraag dezelfde week nog terecht voor een intakegesprek. Diezelfde dag stellen wij ook altijd alle schuldeisers op de hoogte van uw aanmelding voor schuldhulpverlening. We streven in onze trajecten ook naar hoge kwaliteit, transparantie en betrokkenheid.

Bemiddelaar

Wanneer wij financiële hulp aan u verlenen, stellen wij ons op als bemiddelaar tussen u en de schuldeiser(s). We streven daarin voor het maximaal haalbare voor beide partijen.

Tijdens het traject zorgen wij er ook voor dat u de hele tijd volledig inzicht heeft in uw eigen financiën.

Er is altijd een oorzaak aan te wijzen of meerdere oorzaken voor het ontstaan van schulden. Het is het resultaat van onverstandig financieel handelen, of van een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Er zijn veel situaties te bedenken waardoor u financieel in de problemen kunt raken. Een lening afsluiten lijkt op dat moment verstandig maar dat is het niet. U kunt ook zelf regelingen treffen met schuldeisers. Maar wat gebeurt er wanneer er sprake is van meerdere schuldeisers? Dan is het probleem vaak niet meer te overzien. Zelf structureel een oplossing vinden zal dan lastig en complex zijn voor u. Alles wat u moet voorkomen is dat een deurwaarder beslag gaat leggen, of dat uw inboedel wordt verkocht. Of dat uw woning ineens ontruimd zal worden. Om hier ver vandaan te blijven is het verstandig om financiële hulp in te schakelen. Financieel Adviesbureau Deco biedt u professionele financiële hulp om uw schulden op te lossen.

Geen wachttijden

Wij bieden 90 procent kans van slagen en treft u bij ons geen wachttijden. Tijdens het intakegesprek wordt uw dossier al opgestart. We gaan niet wachten maar meteen over tot de actie dus. Na het intakegesprek kunt u het dossier thuis meteen inzien. U kunt meteen controleren of wij wel alle schuldeisers hebben opgenomen in het dossier.

Eenmaal gestart moet u er rekening mee houden dat het traject 36 maanden zal duren. Schakel ons in om direct financiële hulp te krijgen. Financieel Adviesbureau Deco is ook aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens te ‘s-Gravenhage. Zo garanderen wij dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Ook zijn we in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).