We willen allemaal een leven zonder financiële problemen. Wanneer u financiële problemen ervaart zal dat zijn neerslag hebben op uw hele leven. Wanneer de geld problemen zo groot zijn en u de situatie niet meer kunt overzien is het verstandig om professionele begeleiding in te schakelen.

Bij Financieel Adviesbureau Deco zit ons team voor u klaar om als intermediair op te treden in het oplossen van uw geld problemen.

Meerdere oorzaken

Het hebben van geld problemen heeft altijd een of meerdere oorzaken. Vaak zien we dat er onbewust onverstandig financieel is gehandeld. Of we zien een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden. Het kan dus ook buiten uw eigen schuld om zijn ontstaan.

Hoe dan ook: er zijn veel verschillende situaties te bedenken waardoor u geld problemen kunt hebben en hulp moet gaan inschakelen. Een lening lijkt voor veel mensen de enige optie om uit de geldput te komen, maar erg verstandig is dat niet. Zelf regelingen treffen met schuldeisers, dat zien we ook regelmatig gebeuren. Maar wat doet u dan wanneer er sprake is van meer dan een schuldeiser? Dan is het geldprobleem voor velen niet meer te overzien.

Het is dan enorm complex om zelf met een structurele oplossing te komen. Niemand wil dat er beslag wordt gelegd door een deurwaarder. Of dat uw inboedel moet worden verkocht; dat wilt u hoe dan ook echt voorkomen. Ontruiming van uw woning zou ook een zeer ingrijpende ervaring zijn. Daar wilt u toch niet aan denken. Het besluit om financiële hulp in te schakelen is een verstandig besluit. Financieel Adviesbureau Deco geeft goede financiële hulp om van uw geld problemen af te komen.

Geen lange wachttijden

Bij Financieel Adviesbureau Deco zult u nooit lange wachttijden treffen. In tegenstelling tot wat bij veel gemeenten al jaren het geval is. Wij streven naar snelheid en dat zetten wij vanaf het eerste kennismakingsgesprek in. Snelheid is voor ons een belangrijk punt. Na de aanvraag voor hulp bij uw geldproblemen kunt u dezelfde week nog terecht voor de intake. Diezelfde dag brengen we meteen ook alle schuldeisers op de hoogte van uw aanmelding voor schuldhulpverlening. We streven altijd in onze trajecten naar hoge kwaliteit, transparantie en betrokkenheid.

Wanneer u onze financiële hulp nodig heeft en wij deze ook gaan verlenen, stellen wij ons op als bemiddelaar tussen u en uw schuldeisers. We willen uw geld problemen op lossen door het maximaal haalbare voor alle betrokken partijen te behalen.

Wanneer u een traject in bent gegaan dan zorgen wij ervoor dat u volledig inzicht heeft in uw eigen financiën gedurende dit traject.

Dit traject van financiële hulp zal 36 maanden duren. In negentig procent van de gevallen slagen wij erin de problemen op te lossen. Heeft u financiële hulp nodig? Schakel ons dan direct in door contact met ons op te nemen.