Wanneer men financiële problemen heeft is dat altijd in gedachten aanwezig. Als een zwaard van Damocles draagt u het met zich mee. Bij alles wat u doet moeten overwegingen gemaakt worden; is het wel verstandig? Kan ik hier mijn geld aan uitgeven? Geldproblemen hebben neerslag op uw dagelijkse leven. Zijn de diverse schulden niet meer te overzien, dan is het slim om professionele begeleiding in te schakelen.

Financieel Adviesbureau Deco heeft een team voor u klaar staan om als tussenpersoon op te treden bij het oplossen van uw geldproblemen.

Meerdere oorzaken

Voor schulden zijn altijd een of meerdere oorzaken aan te wijzen. Vaak zien we dat het niet bewust is ontstaan. Er is onbewust onverstandig financieel gehandeld. Er kan ook sprake zijn van een heel ongelukkige samenloop van omstandigheden. Een hoge schuld hoeft dus niet door uw eigen schuld veroorzaakt te zijn.

Hoe het ook zij: geldproblemen kunne door veel verschillende situaties zijn ontstaan. U zult hulp moet gaan inschakelen om weer een prettig leven te kunnen leiden zonder torenhoge schulden.

Een lening lijkt helaas veel mensen nog de enige optie om uit de geldproblemen te komen, maar dat is niet verstandig. Op eigen initiatief bepaalde regelingen treffen met schuldeisers, dat doen ook sommige mensen. Maar wat moet u doen wanneer sprake is van meerdere schuldeisers? Veel mensen overzien hun schulden en problemen dan niet meer goed.

Zelf met een structurele oplossing komen vereist kennis. U wilt echt voorkomen dat er beslag wordt gelegd door een deurwaarder of dat de inboedel verkocht moet worden. Een ontruiming van uw woning is een zeer ingrijpende ervaring die u lang bij zal blijven. Daar willen wij niet aan denken. Het inschakelen van financiële is verstandiger. Financieel Adviesbureau Deco geeft goede financiële hulp om van uw schulden af te komen.

Geen lange wachttijden

Wij streven naar snelheid. Lange wachttijden zult u daarom bij Financieel Adviesbureau Deco nooit treffen. Na de hulpvraag voor uw geldproblemen kunt u nog dezelfde week terecht voor de intakegesprek. En meteen op die dag brengen we ook al uw schuldeisers op de hoogte van uw aanmelding voor schuldhulpverlening. Bij elk traject streven we naar hoge kwaliteit, transparantie en goede betrokkenheid.

Wij stellen ons op als bemiddelaar tussen u en uw schuldeisers. Wanneer u met ons samen een traject bent ingegaan dan zorgen wij ervoor dat u een compleet inzicht heeft in al uw eigen financiën.

Het hele proces van financiële hulp zal 36 maanden duren. In bijna honderd procent van de gevallen slagen wij erin voor onze opdrachtgevers de geldproblemen op te lossen.

Heeft u hoge schulden en misschien meerdere schuldeisers? Schakel ons dan direct in door contact met ons op te nemen. Ons team staat meteen voor u klaar en legt uit hoe onze samenwerking eruit zal gaan zien.