Geldzorgen. Zorgen aan ons hoofd over de vraag of het financieel gezien allemaal wel goed komt. Vandaag en zeker ook in de toekomst. Veel mensen hebben hiermee te maken. Zij vragen zich dagelijks af hoe het verder moet. Ze hebben torenhoge schulden en soms meerdere schuldeisers die aan hen blijven ‘trekken’. Geldzorgen beheersen het dagelijkse leven.

Heeft u ook geldzorgen? En zijn de problemen inmiddels behoorlijk opgestapeld? Laat ons met u samen de situatie bekijken en de geldproblemen die er zijn oplossen. Waarom wij? Bij Financieel Adviesbureau Deco treft u geen wachttijden en we bieden u 90 procent slagingskans.

Oorzaken

Helaas komen steeds meer mensen financieel in de problemen. Soms door onbewust verkeerd met geld om te gaan. En soms kan een ongelukkige samenloop van omstandigheden afschuwelijke gevolgen hebben. Men komt in een put waar moeilijk is uit te komen. Helaas zien we ook dat steeds meer jongeren in de schulden terecht zijn gekomen. Dat komt doordat jongeren niet altijd een goede balans kunnen vinden tussen hun inkomsten en de uitgaven die ze doen. Het gat wordt groter en groter. De geldzorgen zijn niet meer te overzien.

Omdat geldzorgen u dagelijks achtervolgen streven wij naar snelheid. Lange wachttijden daar blijven wij ver vandaan. Financieel Adviesbureau Deco plant na uw hulpvraag nog dezelfde week een intakegesprek in. Diezelfde dag brengen we ook schuldeisers op de hoogte van onze samenwerking. Hoge kwaliteit, transparantie en goede betrokkenheid staan bij ons in een hoog vaandel en streven wij dagelijks na.

Gespecialiseerd team

Ons gespecialiseerde team zal een vast aanspreekpunt voor u zijn om alle zaken en vragen die betrekking hebben op uw dossier te kunnen bespreken. We kunnen zo de garantie geven u dat door ons de lijntjes kort blijven en verkeerde communicatie op die manier voorkomen wordt. Het voorkomt ook dat u onnodig lang moet wachten. Dat wil niemand in deze situatie. Ons team wordt ondersteund door meerdere collega’s zodat wij extra nauwkeurig kunnen zijn.

Indien u door ons uw budget in beheer laat nemen, krijgt u een persoonlijke eigen website toegewezen waar u alleen toegang toe heeft met een inlogcode. U kunt zo op elk gewenst moment uw gegevens raadplegen en zien hoe het ervoor staat.

Wij zijn de bemiddelaar tussen u en de schuldeisers die u heeft. Wanneer u samen met Financieel Adviesbureau Deco een traject ingaat, zorgen wij voor een compleet inzicht in al uw financiën.

Dit hele hulpproces zal 36 maanden in beslag gaan nemen. Negentig procent van alle aanvragen hebben wij succesvol voor onze opdrachtgevers afgerond. De geldzorgen waren in negentig procent van de gevallen opgelost.

Zijn uw schulden niet meer te overzien en blijven schuldeisers zich melden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. U zult samen met ons uw zorgen doen verdwijnen.