Financieel Adviesbureau Deco. Onze naam zegt het al: wij zijn een bureau dat financieel advies geeft. Wij geven u hulp bij de financiën. Dat kan als u het regelen van uw financiële zaken niet kunt of niet meer overziet. Of als u schulden heeft die misschien ook nog eens oplopen. Financieel Adviesbureau Deco is er om schulden te voorkomen of op te lossen en om u verdergaande geldzorgen te besparen.

Team van specialisten

Hoe doen wij dit? Door u te koppelen aan ons deskundige team van specialisten. De vervolgstappen zijn afhankelijk van uw situatie. Zo kunnen we overleggen en onderhandelen met schuldeisers over een betalingsregeling. Of uw complete budget beheren. Of allebei. In alle gevallen houdt u volledig inzicht in uw situatie en kunt u uw gegevens elk moment raadplegen. Hiervoor krijgt u een eigen persoonlijke website waarop u zelf kunt inloggen en niemand anders.

Wat wij u ook bieden is snelheid: daar zetten wij maximaal op in. Bij ons treft u nooit lange wachttijden. Wij willen aan de slag zodra het intakegesprek is afgerond. Ook dan worden de schuldeisers direct ingelicht over onze samenwerking. Zij weten dan dat u hulp heeft bij uw financieren om van uw schulden af te komen.

Bemiddelaar

Wij zijn dus de bemiddelaar tussen u en uw schuldeiser of al uw schuldeisers. Wanneer u samen met Financieel Adviesbureau Deco een traject start, dan zorgen wij voor een compleet inzicht in al uw financiën. Dit hele hulpproces zal 36 maanden gaan duren. In negentig procent van de gevallen hebben wij de hulp bij de financiën succesvol voor onze opdrachtgevers afgerond. Dat zijn heel veel mensen die wij jaarlijks weer op weg en uit de problemen helpen! De geldzorgen waren hiermee volledig opgelost en ook het beheren van het eigen budget verliep daarna makkelijker.

Hulp bij financiën bieden wij aan particulieren en ook aan ondernemers en zzp’ers.

Zijn uw schulden onoverzichtelijk geworden en blijven de schuldeisers u achtervolgen? Dan zou een beetje extra hulp bij uw financiën heel wat zorgen bij u kunnen wegnemen. Het is niets om u voor te schamen. Het is een beslissing waar anderen van kunnen leren. Voor veel mensen komt het besef namelijk echt te laat. Dan staat de deurwaarder voor de deur of wordt beslag gelegd op goederen.

Een situatie die wij samen met u kunnen voorkomen.

Neem gerust vrijblijvend eens contact met ons op dan helpen wij u graag. Ons team gaat direct voor u aan de slag. Wij zijn in verschillende gebieden van ons land actief en u vindt ons vast ook bij u in de buurt. U kunt bellen of ervoor kiezen om uw gegevens achter te laten op het formulier op onze website. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.