Financieel Adviesbureau Deco is een bureau dat hulp geeft bij schulden, in Rotterdam en omstreken. Het doen van de financiën is niet voor iedereen even makkelijk. Financieel advies kan een verademing zijn voor velen. Het regelen van de administratie kunt u zelf misschien niet zo goed of u overziet het niet meer. Wanneer er sprake is van schulden kunnen die nog eens oplopen ook. Financieel Adviesbureau Deco biedt financiële hulp om een nog ergere situatie bij oplopende schulden in Rotterdam te voorkomen.

Deskundig team

Hoe doen wij dat dan, die financiële hulp bieden? Bij onze aanpak koppelen wij onze klanten aan ons deskundige team. Specialisten op financieel gebied, voor budgetbeheer en de schuldhulpverlening. De stappen die dan gezet gaan worden hangen af van uw situatie. Dat is in veel gevallen: overleggen en onderhandelen over een te treffen betalingsregeling met uw schuldeisers. Hoe het ook zij: in alle gevallen heeft u op elk moment van de dag inzicht in een compleet inzicht van uw financiën. Hiervoor geven wij u een eigen persoonlijke website en inlogcode.

In tegenstelling tot andere adviesbureaus en gemeenten bieden wij veel snelheid: wachttijden zult u daarom bij ons nooit hebben. Zo worden schuldeisers die in beeld zijn na de intake meteen ingelicht over onze samenwerking voor hulp bij de schulden in de regio Rotterdam die zijn ontstaan. Zij weten vanaf dat moment dat u hulp bij het oplossen van uw schulden in Rotterdam en omstreken heeft.

Tussen u en uw schuldeiser of schuldeisers zijn wij de bemiddelaar.

Oplossen

Wanneer u met ons samen een proces aangaat zorgen wij in dat geval voor een compleet overzicht in al uw schulden en de financiën. In bijna alle gevallen (negentig procent!) is onze hulp bij schulden in Rotterdam en de rest van het land zeer geslaagd en levert het veel winst op voor iedere betrokkene. In negentig procent van de gevallen slagen we dus in onze samenwerking met onze klanten! Dat zijn heel veel mensen die wij jaarlijks weer op een succesvolle manier hulp bij hun schulden in Rotterdam en omstreken mogen geven! De geldzorgen waren hierbij volledig opgelost en ook het eigen budget beheren is daarna veel beter en makkelijker gegaan.

Goede hulp bij schulden bieden wij aan particulieren en aan ondernemers en zzp’ers.

Zijn uw schulden zo hoogopgelopen en echt niet meer te overzien? En blijven de schuldeisers u elke week weer benaderen? Extra hulp bij uw schulden zullen veel zorgen bij u wegnemen. Veel mensen komen veel te laat tot het besef hoe groot de schulden zijn. Zij worden opgeschrikt door de deurwaarder die voor de deur staat of als er beslag wordt gelegd op goederen. Dat is iets dat wij samen met u willen en ook kunnen voorkomen.

Indien u vrijblijvend met ons contact opneemt dan helpen wij u graag al meteen een stukje verder.