Financieel Adviesbureau Deco. Onze naam legt het al uit: wij zijn een bureau dat hulp geeft bij het doen van de financiën, financieel advies. Voor wanneer u het regelen van uw administratie zelf niet goed kunt of niet meer overziet. Of als u schulden heeft die ook nog eens kunnen oplopen ook. Financieel Adviesbureau Deco is er om financiële hulp te bieden en een ergere situatie met oplopende schulden te voorkomen.

Team van specialisten

Hoe kunnen wij u dan die hulp bieden? Door ons deskundige team van specialisten aan u te koppelen. De stappen die daarna komen hangen af van uw situatie. Zo kan het zijn dat we gaan overleggen en onderhandelen met uw schuldeisers over een te treffen betalingsregeling. Of we kunnen uw complete budget beter (tijdelijk) gaan beheren. In alle gevallen heeft u een compleet inzicht in uw financiën en kan u uw gegevens op elk moment van de dag raadplegen. Hiervoor maken wij voor u een eigen persoonlijke website.

Wat wij u ook te bieden hebben in tegenstelling tot anderen is snelheid: bij ons zult u nooit lange wachttijden treffen. De schuldeisers worden na de intake ook meteen ingelicht over onze samenwerking voor hulp bij de schulden die zijn ontstaan. Zij weten vanaf dat moment dat u hulp bij het oplossen van uw schulden heeft.

Bemiddelaar

U moet het zo zien dat wij de bemiddelaar zijn tussen u en uw schuldeiser of schuldeisers. Wanneer u samen met ons een proces aangaat dan zorgen wij voor een compleet inzicht in al uw schulden en financiën. In negentig procent van de gevallen is onze hulp bij schulden zeer lucratief en levert het een winst op voor iedere betrokken partij. De winst om geen schulden meer te hebben. Negentig procent! Dat zijn heel veel mensen die wij elk jaar weer succesvol hulp bij hun schulden mogen geven! De geldzorgen waren volledig verdwenen en ook het eigen budget beheren verliep daarna veel beter en makkelijker.

Goede hulp bij schulden bieden wij aan particulieren en aan ondernemers en zzp’ers.

Zijn uw schulden niet meer te overzien en blijven de schuldeisers u maar benaderen? Dan zou een beetje extra hulp bij uw schulden veel zorgen bij u wegnemen. Het inschakelen van hulp is een hele verstandige beslissing. Veel mensen beseffen namelijk te laat hoe groot de schulden zijn. Totdat de deurwaarder voor de deur staat of beslag wordt gelegd op goederen. Dat is een situatie die wij samen met u willen en kunnen voorkomen.

Neem vrijblijvend contact met ons op dan helpen wij u graag meteen al een stukje verder. Wij zijn in heel Nederland actief en u vindt ons vast en zeker ook bij u in de buurt. U kunt uw gegevens achterlaten op het formulier op deze website of met ons bellen.