Onze naam Financieel Adviesbureau Deco zegt het eigenlijk al: een bureau dat hulp geeft aan mensen met schulden. Onze financiën goed bijhouden is niet voor iedereen even gemakkelijk. Soms zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor het in de schulden raken. Wij geven u financieel advies en hulp als u met schulden zit. Schulden lopen vaak alleen maar op en het overzicht raakt u kwijt. Financieel Adviesbureau Deco is er om financiële hulp te bieden aan mensen of ondernemingen met schulden.

Team van specialisten

Hoe wij dat doen? Wij koppelen een deskundig team van specialisten aan u. Daarna volgen er stappen die afhangen van uw situatie. Bijvoorbeeld we gaan overleggen en onderhandelen met uw schuldeisers over een betalingsregeling. Of we gaan uw complete budget (tijdelijk) beheren. In alle gevallen zorgen wij voor een compleet overzicht van uw financiën en de mogelijkheid om uw financiële gegevens op ieder moment te kunnen raadplegen. Middels een eigen persoonlijke website waar alleen u toegang toe heeft.

Wij bieden ook snelheid: het is een speerpunt van ons. Lange wachttijden zult u daarom nooit hebben. Schuldeisers die u heeft worden na de intake dan ook meteen ingelicht over onze samenwerking. Zij weten meteen dat u hulp heeft met de schulden die er zijn. Zij weten vanaf dat moment dat u het wilt gaan oplossen. Financieel Adviesbureau Deco is de bemiddelaar tussen u en uw schuldeiser(s).

In ongeveer negentig procent van de trajecten die wij aangaan is onze hulp met schulden lucratief. Het levert dan een voordeel op voor iedere betrokkene. Schuldenvrij verder leven! Negentig procent slagingskans! Heel veel mensen helpen wij dus jaarlijks met een succesvol eindresultaat. De geldzorgen zijn voor u dan volledig verdwenen. En het eigen budgetbeheer zal veel beter en makkelijker verlopen.

Goede hulp met schulden bieden wij aan ondernemers, zzp’ers en particulieren.

Extra hulp

Heeft u geen overzicht meer in uw schulden en blijven schuldeisers u maar bellen, mailen en schrijven? Wat zou een beetje extra hulp met uw schulden dan veel zorgen voor u, en uw gezin wellicht, wegnemen. Hulp inschakelen is heel verstandig. Veel mensen zijn namelijk veel te laat als zij beseffen hoe groot hun schulden zijn. Totdat de deurwaarder voor de deur staat. Dat is een situatie die wij en u toch willen en kunnen voorkomen.

Vrijblijvend kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u graag meteen een stuk verder. Wij zijn in Nederland overal actief en zodoende vindt u ons met zekerheid ook bij u in de buurt. Op het formulier op de website kunt u ook uw gegevens achterlaten. En natuurlijk kunt u ook vrijblijvend met ons bellen. Voorkom dat uw schulden nog groter en niet overzichtelijk gaan worden en schakel ons deskundige team in. Samen pakken wij uw schulden aan en gaan we op weg naar een financieel zorgeloos leven.