“Ik heb schulden”. Dat hoor je nooit iemand zeggen. Wanneer u schulden hebt, is dat een onderwerp dat u liever mijdt. Maar de gevolgen zijn desastreus als u uw schulden niet op een goede manier aanpakt. U heeft financiële hulp nodig? Dan bent u op de juiste website beland. Wij kunnen u namelijk zeker helpen in het oplossen van uw schulden. ‘Ik heb schulden’, die zin horen wij wel vaak; wij bieden namelijk al sinds 2002 hulp aan particulieren en ondernemers die financiële hulp nodig hebben omdat zijn schulden hebben. Financieel Adviesbureau Deco is al bijna twintig jaar specialist in het bieden van financiële hulp.

Wanneer u schulden heeft dan wilt u daar zo snel mogelijk van af zijn. Het is een vervelende situatie die zijn weerslag heeft op uw leven. Snelheid bij onze financiële hulp vinden wij daarom erg belangrijk. Dat is een groot pluspunt van Financieel Adviesbureau Deco. Bij ons zult u nooit lange wachttijden treffen. Wij streven naar optimale snelheid, al vanaf de eerste kennismaking. U kunt na de aanvraag voor financiële hulp nog dezelfde week bij ons terecht voor een intakegesprek. Dezelfde dag brengen we meteen alle schuldeisers op de hoogte van de aanmelding voor financiële hulp. We streven in onze trajecten naar hoge kwaliteit, openheid en betrokkenheid. De gedachte ‘ik heb schulden’ wordt voor u verleden tijd.

Financiële ondersteuning

Wanneer financiële ondersteuning door ons nodig is, dan zijn wij uw bemiddelaar, tussen u en de schuldeisers die in beeld zijn. Waar we naar streven is een oplossing voor alle betrokken partijen. Uw schulden moeten verdwijnen met onze hulp. Tijdens onze ondersteuning zult u altijd volledig inzicht hebben in uw eigen financiën.

Er zijn talloze situaties te bedenken waardoor u financiële hulp nodig kunt hebben en moet inschakelen. Bij de gedachte ‘ik heb schulden’ lijkt een lening afsluiten misschien in eerste instantie het meest verstandige besluit. Maar dat is het niet. Of zelf regelingen treffen met schuldeisers. Maar dat is lastig. Wat doet u dan bijvoorbeeld wanneer er meerdere schuldeisers in beeld zijn? De problemen zijn voor velen vaak niet meer goed te overzien. Zelf structureel met een oplossing komen is dan ingewikkeld. Wat u echt moet voorkomen is dat er beslag wordt gelegd door een deurwaarder, of dat de complete inboedel verkocht moet worden. Of wat te denken van een ontruiming van uw woning. Dat is rampzalig en daar wilt u toch niet aan denken. Geloof ons, financiële hulp inschakelen is het beste dat u kunt doen. Financieel Adviesbureau Deco biedt professionele financiële hulp door een deskundig team om uw schulden af te lossen.

Bij ons heeft u geen wachttijden. Wij starten direct met werken aan uw dossier. Thuis kunt u het dossier meteen inzien op elk gewenst moment van de dag.

Neem vrijblijvend contact met ons op.