Veel mensen gaan een lening aan voor hun schulden. Met die lening proberen zij van de schulden af te komen. Maar het is geen verstandige aanpak om op die manier van de problemen af te komen. Sterker nog: het zal ook zeker geen oplossing zijn. We zien regelmatig dat de schulden vaak alleen maar groter en groter worden. Mensen raken het overzicht over de financiën volledig kwijt en schulden beheersen hun leven.

Financiële hulp

Financiële hulp is wat er dan nodig is en die kunnen we bij Financieel Adviesbureau Deco bieden. Dat doen we al sinds 2002. Aan particulieren en ondernemers, want als zzp’er kunt u ook in de financiële problemen komen. Wij zijn bij Financieel Adviesbureau Deco al bijna twintig jaar een specialist in het bieden van financiële hulp.

Snel handelen en niet te lang wachten vinden wij erg belangrijk bij het geven van onze adviezen. Het is een groot voordeel van Financieel Adviesbureau Deco dat u bij ons nooit lange wachttijden zult treffen. Wij streven naar snelheid al vanaf dag een. U kunt bij ons na de hulpvraag dezelfde week nog terecht voor een intake. Diezelfde dag laten we ook altijd alle schuldeisers weten dat u zich heeft aangemeld bij ons voor financiële hulp. We streven naar hoge kwaliteit, naar transparantie en naar betrokkenheid.

In plaats van een lening af te sluiten voor uw schulden zijn wij bemiddelaar tussen u en de schuldeisers. Waar we naar streven is het maximale voor alle betrokkenen.

Wanneer u een traject bent ingegaan zorgen wij voor een volledig inzicht in uw eigen financiën gedurende het hele traject.

Oorzaak

Er is altijd wel een oorzaak aan te wijzen voor de ontstane schulden. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Er zijn veel redenen te bedenken voor financiële hulp. Een lening voor je schulden afsluiten lijkt misschien in het begin verstandig maar dat is het niet. Het probleem is uiteindelijk voor veel mensen niet meer te overzien. Een deurwaarder, verkoop van uw inboedel of ontruiming van uw woning dat willen we echt voorkomen. Het is een verstandige beslissing om financiële ondersteuning in te schakelen. Financieel Adviesbureau Deco heeft voor u gedegen financiële hulp om uw schulden af te lossen.

Bij ons heeft u bijna 100 procent kans van slagen en nooit wachttijden. Tijdens het intakegesprek beginnen wij direct aan uw dossier. Niet wachten, maar meteen overgaan tot het zetten van stappen. Thuis kunt u uw dossier meteen inzien op ieder moment van de dag. U kunt ons daar ook meteen controleren.

Financiële hulp nodig in plaats van een lening voor uw schulden? Schakel Financieel Adviesbureau Deco in! Wij kunnen u vrijblijvend een advies geven of een traject met ons haalbaar en lucratief zal zijn. Wacht niet langer en bel ons of vul het contactformulier in op de site.