Wanneer het onmogelijk is geworden om al uw rekeningen te betalen dan kan een deurwaarder beslag leggen op uw inkomen of een deel daarvan. Het hebben van problematische schulden moet u kosten wat het kost zien te voorkomen. Vraag hulp als u in de problematische schulden zit en het u zelf niet meer gaat lukken om uit die problematische schulden te komen.

Oorzaak

De oorzaak voor de ontstane problematische schulden kan van alles zijn. Ook een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Financiële hulp is dan hoe dan ook verstandig. De schulden zijn uiteindelijk namelijk niet meer te overzien als u een lening afsluit. En een deurwaarder, verkoop van uw inboedel of een ontruiming van uw woning willen we echt niet laten gebeuren. Bij Financieel Adviesbureau Deco hebben we voor u gedegen financiële hulp om zo uw schulden af te kunnen lossen.

Wij kunnen u altijd en overal helpen, ongeacht waar u woont. In heel Nederland zijn wij actief; van Groningen tot Maastricht. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Klundert en we hebben nog een vestiging in Rotterdam. We bekijken uw persoonlijke situatie om te kunnen zien of we u kunnen helpen. Mochten wij zien dat we u zeker kunnen helpen, maken we een afspraak met u in een van onze vestigingen in Rotterdam of Klundert.

Het traject

Daarna kan het traject snel van start gaan. Snelheid is iets waar we namelijk veel waarde aan hechten en echt voor gaan. Wachttijden die kennen we dus niet. Niemand wil problematische schulden daarom gaan we snel voor u aan de slag met het vinden van een oplossing in de vorm van een actieplan. Openheid en kwaliteit streven we ook na. We doen er alles aan om een traject zonder miscommunicatie en vertraging te hebben. U heeft het in uw situatie al moeilijk genoeg en kunt daar geen gedoe bij hebben.

U krijgt een gesprek met een van de schuldhulpverleners uit ons professionele team. Alle informatie die van belang is wordt in uw persoonlijke dossier opgenomen. Dit omvat uw inkomsten, uw uitgaven en de hoogte van uw schulden. Alles wordt meegenomen.

Na dit gesprek presenteren we u een plan: hoe we de schulden gaan oplossen samen met u. De schuldeisers worden hierna ook meteen op de hoogte gebracht van onze samenwerking. Ze weten nu dat u werkt aan het aflossen van de schulden die er bij hen lopen.

Met passende betalingsvoorstellen aan de schuldeisers beginnen we met de aflossing.

De maximale looptijd voor het schuldhulptraject is drie jaar. Wij hebben bij onze doorlopen trajecten negentig procent slagingskans gegenereerd.

Heeft u problematische schulden en wilt u daar vanaf komen? Neem dan nu nog vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u stapje voor stapje weer naar een leven zonder schulden.