Als u een grote hoeveelheid schuldeisers hebt is het een onbegonnen zaak om dit zelf te organiseren. Als consument maar ook als ondernemer. Uw schulden zijn te hoog opgelopen en het kan ook zijn dat het aantal schuldeisers ook nog eens toeneemt. U bent het overzicht over uw inkomsten en uitgaven kwijtgeraakt. In dat geval is het echt verstandig om een expert in de hand te nemen die schuldbeheer voor u uitvoert. Financieel Adviesbureau Deco doet uw schuldbeheer. Samen met u zetten we daarvoor een strategie uit.

Uw inkomen wordt bij schuldbeheer door Financieel Adviesbureau Deco ontvangen en wij zorgen dan voor de betaling van al uw vaste lasten en indien we het vooraf hebben besproken zorgen we ook voor de betaling van uw binnenkomende rekeningen. Alle afspraken die we hierover maken leggen we vooraf helder en concreet vast op papier. Elke maand ontvangt u van Financieel Adviesbureau Deco uw leefgeld. Dit is een door ons vooraf afgesproken bedrag. In een aantal gevallen reserveren mensen ook nog een bedrag voor onvoorziene uitgaven die op u af kunnen komen. We leggen dit allemaal vast in een budgetplan. Ons schuldbeheer zal voorkomen dat er steeds meer of hogere schulden ontstaan dan er al zijn.

Gespecialiseerd team

Ons gespecialiseerde team is een vast aanspreekpunt voor alle zaken en vragen die betrekking hebben op uw dossier. Zo kunnen wij garanderen dat bij uw schuldbeheer door ons de lijntjes kort blijven en de kans op miscommunicatie daarmee kleiner wordt. Het voorkomt ook onnodig lang wachten. Ons team wordt intern nog ondersteund door collega’s omdat wij extra nauwkeurig en snel willen zijn.

Indien wij uw schuldbeheer doen, krijgt u een persoonlijke site door ons toegewezen. Alleen u heeft toegang tot deze site middels een persoonlijke inlogcode. U kunt zo altijd en overal uw gegevens erbij pakken om te zien hoe u ervoor staat. Zoals zijn er uitbetalingen geweest of hoe groot is de schuld nog op dit moment.

Voorwaarden

Om uw beheer uit te voeren moet u voldoen aan de voorwaarde dat u een inkomen heeft. Dat kan een salaris of een uitkering zijn. Daarna kunt u zelf al inschatten of wij u kunnen helpen. Hiervoor deelt u uw schuld door 36 maanden. Dat is de maximale duur van het traject dat wij met u kunnen aangaan. Het bedrag dat uit de rekensom volgt is het bedrag dat u maandelijks na betaling van uw maandelijkse lasten zult moeten overhouden.

Kunt u dat bedrag elke maand wel aflossen? Dan staan wij voor u klaar voor en kunnen wij u helpen.

Wij slagen er in negentig procent van de gevallen in om mensen van hun schulden af te laten komen. Ieder traject is natuurlijk anders, maar de kans van slagen is en blijft even groot.

Interesse in onze financiële ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.