Financieel Adviesbureau Deco onze naam zegt het al duidelijk: we zijn een bureau dat bemiddeling geeft aan mensen met schulden. Schuldbemiddeling is soms de enige weg om uit de schulden te komen. Onze financiën goed bijhouden dat kan niet iedereen even goed. Soms zijn er verschillende oorzaken aan te wijzen waardoor iemand alleen nog naar schuldbemiddeling kan grijpen om de problemen op te lossen. Wij geven u financieel advies en bemiddelen wanneer u met problematische schulden zit. Schulden lopen in de meeste gevallen alleen maar op. Het wordt een onoverzichtelijke situatie. Financieel Adviesbureau Deco is er om schuldbemiddeling te bieden aan particulieren of aan ondernemers die met schulden kampen.

Onze aanpak

Hoe wij dat dan aanpakken? Ons deskundige team van specialisten wordt gekoppeld aan u. Daarna volgt er een traject dat wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. We overleggen en onderhandelen bijvoorbeeld met uw schuldeisers over de schuldbemiddeling. We kunnen uw complete budget (tijdelijk) gaan beheren. Uiteraard zorgen we voor een compleet overzicht van uw financiën. En we zorgen voor de mogelijkheid om uw financiële gegevens op ieder moment te kunnen inzien. Door middel van een eigen website waar u alleen de toegang toe heeft.

Wij werken ook op snelheid, snelheid dat is een speerpunt van ons. Lange wachttijden zult u bij ons nooit hebben. Uw schuldeisers worden na de intake meteen ingelicht over onze samenwerking in de schuldbemiddeling. Zij weten dan ook meteen dat u bemiddeling heeft aangevraagd voor de schulden. Zij zijn dus vanaf dat moment op de hoogte. Financieel Adviesbureau Deco is de bemiddelaar tussen u en uw schuldeiser(s).

Kans van slagen

In ongeveer negentig procent van de trajecten die wij aangaan is onze schuldbemiddeling geslaagd. Voor iedere betrokkene levert dat een voordeel op. Zonder schulden verder leven, hoe fijn zou dat zijn! En negentig procent kans van slagen! Heel veel mensen helpen wij dus elk jaar met een zorgeloos eindresultaat. De geldzorgen worden stap voor stap minder totdat u geen bemiddeling meer nodig heeft.

Goede hulp voor het bestrijden van hoge schulden bieden wij aan aan ondernemers, zzp’ers en aan particulieren.

Heeft u geen overzicht meer in uw financiën en blijven schuldeisers u bijna dagelijks benaderen? Extra hulp met het bestrijden van uw schulden zou dan veel zorgen voor u, en misschien ook uw gezin, wegnemen. Hulp inschakelen is veel verstandiger dan het afsluiten van leningen. Veel mensen vergeten dat een lening ook een schuld is.

Vrijblijvend kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Wij zijn in heel Nederland actief, van noord tot zuid, en zodoende vindt u ons zeker ook bij u in de buurt. Op het formulier op deze website kunt u uw gegevens invullen dan nemen wij spoedig contact met u op. En natuurlijk kunt u ook bellen.