Schulden oplossen. Dat is wat u wilt. Wanneer u schulden heeft, wilt u dat die snel weg zijn. Want schulden blijven alleen maar als een donkere wolk meegaan op uw pad. Het is natuurlijk wel de vraag hoe simpel de schulden eigenlijk zijn op te lossen. Komt het wel goed? Zijn ze niet te hoog opgelopen? Er zijn heel veel mensen die tegenwoordig met torenhoge schulden kampen. Oplossen is dan niet zo voor de hand liggend als de omgeving kan denken. Bij torenhoge schulden is zelfs sprake van meerdere schuldeisers. Een situatie die zelf persoonlijk moeilijk is te wijzigen.

Ondersteuning

Wilt u de situatie met uw hoge schulden oplossen? Wij bieden financiële ondersteuning om uw schulden op te lossen. Samen bestuderen we de situatie waar u in verkeert en stellen we een plan op om het aan te pakken. Bij Financieel Adviesbureau Deco hebben we geen lange wachttijden die de zaak doen vertragen. Dat vinden we een heel erg belangrijk gegeven, want dat zult u niet snel elders meemaken. Alle mogelijke snelheid die we hebben willen we in het proces stoppen. Daarbij bieden we maar liefst negentig procent kans van een slagende aanpak. En een oplossing voor uw schulden.

Meer en meer grote schulden zien we helaas ontstaan. Onbewust door eigenlijk verkeerd met het geld dat we verdienen om te gaan kan dit gebeuren. Maar soms is er een ongelukkige samenloop van omstandigheden geweest waardoor de betrokkene(n) met verregaande gevolgen zitten. De schulden oplossen lukt niet. Mensen zitten in de put met hun problematische schulden en weten hier ook zelf niet uit te komen. Dat zien we helaas ook gebeuren bij veel jongeren tegenwoordig. Ook zij komen in de schulden terecht. Jongeren hebben het niet goed mee gekregen en vinden het heel lastig om een goede balans te vinden tussen hun uitgaven en de inkomsten. Uiteindelijk zijn de schulden niet meer te overzien.

Grote schulden

Grote schulden hebben dagelijks een invloed op het handelen en op het genieten van het leven. Lange wachttijden zult u daarom ook niet meemaken bij ons. Zodra bij Financieel Adviesbureau Deco uw hulpvraag is binnengekomen, plannen we nog diezelfde week een intakegesprek in. Op die dag brengen we dan de schuldeisers die in beeld zijn op de hoogte van onze samenwerking. Transparantie, hoge kwaliteit en grote betrokkenheid is wat we vervolgens willen vasthouden in het proces naar verbetering van de financiële situatie.

Samenwerken met Financieel Adviesbureau Deco betekent dat er een team als een vast aanspreekpunt voor u klaarstaat. De teamleden zijn deskundigen die alle zaken en vragen die betrekking hebben op uw dossier met u kunnen bespreken zodra dat nodig is.

Kunt u zonder ondersteuning zelf de bestaande schulden niet oplossen? Neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.