Indien u een grote schulden problematiek heeft, dan is de kans groot dat u met meer dan een schuldeiser te maken heeft. Uw schulden problematiek is groot wanneer u weet dat u schulden heeft bij meerdere schuldeisers. U kunt misschien zelfs niet eens aangeven hoe hoog deze schulden precies zijn en bij wie u die heeft.  Als u het spoor bijster bent dan is het mogelijk om uw schulden op te vragen. Op die manier kunt u uw administratie op orde brengen.

Hoger bedrag

Schulden moeten terugbetaald worden met daarbij opgeteld ook de bijbehorende rente. Dat kan wel eens voor slapeloze nachten zorgen. Het uiteindelijke bedrag dat u terug zult moeten betalen is veel en veel hoger dan het bedrag dat u in het begin hebt geleend omdat u het toen niet had. Om te voorkomen dat uw huidige situatie nog slechter wordt, is het slim om (meer) leningen te voorkomen. Maar wie weet is die stap al lang geleden genomen en is de schulden problematiek al niet meer te overzien. Zo snel mogelijk wilt u uiteraard van uw schulden af zijn. Het beste zou ook zijn om uw schulden in kaart te brengen. Daarvoor zou u de kredieten moeten opvragen en zo de situatie goed leren inzien.

Als u uw schulden problematiek in beeld heeft, dan weet u bij wie u schulden heeft en wat het rentepercentage is waarmee dit terugbetaald moet worden. Misschien kunt u uw duurste leningen wel versneld aflossen? Soms is dat toegestaan. Het kan ook zo zijn dat u geen goed beeld en overzicht kunt krijgen in wat voor leningen u nu allemaal nog heeft openstaan.

Schulden opvragen

Uw schulden zijn in dat geval op te vragen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Het BKR is een centraal administratiepunt waarin van consumenten de kredietgegevens worden bewaard. Voor een klein bedrag, een paar euro, kunt u hier een overzicht van uw schulden opvragen en dan krijgt u een overzicht van alle openstaande schulden en de kredieten. Let op want eventuele leningen van de Sociale Dienst, studieleningen, hypotheken en huurschulden worden niet bij het BKR vastgelegd dus daar moet u wel rekening mee houden dat dat niet meegenomen worden.

Werk met ons samen en ervaar het voordeel van een team dat dagelijks voor u klaarstaat en een vast aanspreekpunt voor u is. Dit team bestaat uit financieel deskundigen die problematische schulden weet aan te pakken.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de kracht van snelheid. Wij werken snel en zonder lange wachttijden. Zodra een proces bij ons van start gaat, houden wij het tempo graag vast. Waarom zouden we u vertragen met onze traagheid? Nee bij ons treft u alleen maar pro-actief handelen en geen wachttijden. Onze andere speerpunten zijn kwaliteit en transparantie.

Uw schulden problematiek aanpakken bij de wortel? Neem vrijblijvend contact met ons team op wij staan voor u klaar!