U wilt niets liever dan een leven zonder financiële problemen. Schulden spoken bijna dagelijks door uw hoofd en hebben een negatieve invloed op uw geluksgevoel. U vraagt zich af of u ooit van uw problemen op financieel gebied verlost zult zijn.

U bent niet alleen. Veel mensen hebben hulp nodig bij hun financiën om een schuldenvrij leven te kunnen leiden. En al deze mensen vragen zich af of het ooit anders zal zijn. Een of meerdere schuldeisers blijven zich melden.

Oplossen

Heeft u ook een of meer schuldeisers? Wilt u dit zo snel mogelijk kunnen oplossen? Dan kunnen wij u een ding beloven: wij kunnen uw grote schulden op een zo snel mogelijke wijze oplossen.

Laat ons samen met u naar uw situatie kijken en de schulden die er zijn aanpakken. Waarom wij; Financieel Adviesbureau Deco? Wij kennen namelijk geen wachttijden. Wij gaan voor het zo snel mogelijk aanpakken van uw vervelende financiële situatie.

Helaas hebben steeds meer mensen te maken met grote problematische schulden. Soms onbewust door gewoon niet goed te weten hoe met geld om te gaan. Soms is sprake van een ongelukkige samenloop van omstandigheden met vergaande gevolgen voor de betrokkene(n). Mensen met een groot gat tussen inkomen en uitgaven komen letterlijk in een put terecht. Het eruit klimmen is een lastige.

Helaas zien we dat dat ook steeds meer jongeren overkomt. Jongeren weten nog niet altijd een goede balans te vinden tussen wat zij uitgeven en wat zij binnenkrijgen aan inkomsten. De kloof wordt breder en breder. De schulden zijn niet meer voor ze te overzien.

Grote financiële tekorten achtervolgen u elke dag en daarom streven wij altijd naar snelheid. Lange wachttijden? Nee die vermijden we bij Financieel Adviesbureau Deco. Wij plannen na iedere hulpvraag diezelfde week nog een intakegesprek. Zodra we om de tafel hebben gezeten brengen we diezelfde dag nog ook de schuldeisers die u heeft op de hoogte van onze samenwerking.

Gespecialiseerd team

Ons team is een vast aanspreekpunt voor u tijdens onze samenwerking. DIt team kan met u alle zaken en vragen bespreken die betrekking hebben op het dossier van u. Wij bieden op die manier de garantie dat de lijntjes niet te lang worden en dat miscommunicatie voorkomen wordt. Onnodig lange wachttijden daar houden we absoluut niet van want dat frustreert alleen maar de situatie waar u ook niet voor heeft gekozen. Indien wij uw budget in beheer mogen nemen, en uw schulden kunnen aanpakken samen met u, dan krijgt u een persoonlijk website van ons toegewezen. Op die site kunt u op elk gewenst moment van de dag de financiën inzien en zien hoe u ervoor staat.

Is het te moeilijk geworden om zelf uw situatie op te lossen? Blijven schuldeisers aankloppen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen.