Financieel Adviesbureau Deco levert professionele schuldhulpverlening aan diverse bedrijven in heel Nederland. Nederland telt bijna twee miljoen bedrijven. We hebben een echt ondernemersland.

Al deze bedrijven jagen dromen na. Maar wat nu als deze dromen plotseling zijn veranderd in een nachtmerrie? Wat als u verstrikt bent geraakt in financiële problemen? Passie en ambitie worden zorgen en slapeloze nachten. Helaas staat u er dan snel alleen voor. Bij Financieel Adviesbureau Deco ondersteunen we ondernemers en gaan we oplossingsgericht te werk om van uw zorgen weer een bruisend ondernemers bestaan te maken.

Financiële experts

Financieel Adviesbureau Deco heeft financiële experts in dienst die u van begin tot het eind zullen bijstaan. Wij begrijpen ondernemers en zetten alles op alles om u weg te houden van de wereld van incassobureau’s, de belastingdienst en deurwaarders. Dat is een keiharde wereld waarin u de positiviteit snel kunt kwijtraken. U komt onder druk te staan, uw kosten stijgen en uw schulden worden groter en groter. Uw stress neemt daarmee toe en dit heeft een negatieve uitwerking op uw werk, uw gezin en op uzelf als ondernemer. Financieel Adviesbureau Deco begrijpt uw verhaal en helpt om zo’n situatie te voorkomen. Wij bieden schuldhulp aan bedrijven in heel Nederland.

Onze ervaring leert dat het voor veel bedrijven lastig is om hulp in te schakelen. Veel bedrijven gaan akkoord met betalingsregelingen die zij helemaal niet kunnen nakomen. De problematiek verergert hierdoor alleen maar. Wij richten onze schuldhulpverlening aan bedrijven direct op het probleem en maken samen met u een plan van aanpak. Door het scheppen van inzicht en een duidelijke afspraak waarvan wij weten dat die ook mogelijk is om na te komen zult u de zon langzaam weer zien gaan schijnen en lossen we de problemen op.

Variatie

Schuldhulpverlening aan bedrijven bestaat in diverse soorten en maten, het is een ruim begrip en hieronder vallen een groot aantal diensten. Diensten om uw bedrijf weer financieel gezond te krijgen. U moet het niet verwarren met schuldsanering, dat is het niet want dat is maar een onderdeel van schuldhulpverlening aan bedrijven.

Wanneer kunt u schuldhulpverlening voor bedrijven inschakelen van Deco? Wanneer uw zakelijke schulden continu oplopen. Of er zijn achterstanden in de betalingen van uw privé-rekeningen. Of uw administratie is niet op orde en het lukt u niet om dat te verbeteren. U belastingaangiften zijn niet op tijd ingediend en u heeft al aanslagen ontvangen. Misschien heeft u al een aantal bezoeken gehad van incassobureau’s en deurwaarders? Of uw schuldeisers hebben het geduld nu echt verloren en zijn gaan dreigen met het aanvragen van uw faillissement. Herkent u zich in een of meer van deze punten? Hoe dan ook, in goed overleg met u gaan we werken aan een oplossing.

Wacht niet te lang en neem contact met ons op, we bieden al succesvol schuldhulpverlening aan diverse bedrijven in ons land. U bent niet te enige. Informeren is vrijblijvend.