U zoekt schuldhulpverlening voor ondernemers? Dan bent u bij ons op een juist adres. Wij bieden schuldhulpverlening aan particulieren en aan ondernemers in heel het land.

Financiële problemen

Nederland telt bijna twee miljoen ondernemers. Grote en kleine bedrijven. Elke ondernemer bezit zijn eigen talent en zet dat ook in met passie. Dat kan veel creativiteit zijn, of zijn of haar vakmanschap. Of een visie of goed idee. Allemaal hebben ondernemers een ding gemeen en dat is het najagen van dromen. Maar wat nu als deze droom veranderd is in een nachtmerrie? U bent verstrikt geraakt in financiële problemen. Uw zorgen nemen toe en u heeft slapeloze nachten.

Financieel Adviesbureau Deco ondersteunt met schuldhulpverlening ondernemers en gaat oplossingsgericht te werk om uw zorgen weg te nemen.

Veel ondernemers vinden het lastig om hulp in te schakelen. Alsof het een taboe heeft. Wij richten ons echter met onze schuldhulpverlening voor de ondernemers direct op het probleem en maken een plan van aanpak. We scheppen inzicht en maken een duidelijke afspraak met u die ook na is te komen.

Schuldhulpverlening

Wanneer kunt u schuldhulpverlening als ondernemers inschakelen van Financieel Adviesbureau Deco? Uw zakelijke schulden lopen op; er zijn betalingsachterstanden op uw privé-rekeningen; uw administratie is niet op orde; uw belastingaangiften zijn niet op tijd ingediend; u heeft aanslagen ontvangen; incassobureau’s en deurwaarders kloppen aan; uw schuldeisers hebben het geduld verloren en dreigen met het aanvragen voor uw faillissement.

Mogelijke stappen in de schuldhulpverlening voor ondernemers zijn dat wij voor u contact gaan leggen met de schuldeisers. We vragen hen om inzicht te geven in de schulden en dat aan ons te overleggen. Dat is inzicht geven in de schulden, eventuele voorrechten, pandrechten en preferenties. Zo brengen we alles in kaart. Op basis hiervan maken we een saneringsplan en hopen op een mogelijke doorstart van uw onderneming. Of een gecontroleerde beëindiging daarvan. Dit is een vrijwillige schuldhulpverlening om eventueel faillissement of schuldhulpverlening via de rechter te voorkomen.

Schuldeisers

Alleen als de schuldeisers niet akkoord gaan met ons plan, dan moet worden overgegaan tot een wettelijk traject. En dat is mogelijk een dwangakkoord. Dan moeten de schuldeisers akkoord gaan van de rechter om mee te werken. De rechter beoordeelt dan of de schuldeiser terecht het plan heeft afgeketst en weigerde om mee te werken. Mocht dit het geval zijn dan rest alleen nog de Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

Er zijn dus heel wat stappen te verzetten om uw onderneming te redden. Faillissement kan nog heel ver weg liggen en daar hoeft u echt niet direct aan te denken. Samen met ons bekijken we welke mogelijkheden er liggen om uw financiële situatie te verbeteren. Een deskundig team gaat hiervoor aan de slag. Lange wachttijden zijn daarbij uitgesloten. Neem vandaag nog contact op en we zetten de schouders eronder!