Financieel Adviesbureau Deco biedt schuldhulpverlening voor ondernemers. Wij zijn actief in heel Nederland. Nederland telt bijna twee miljoen ondernemingen. We hebben een echt ondernemersland. Ondernemers, groot en klein, hebben vaak een aantal zaken met elkaar gemeen: ondernemers bezitten passie en ambitie.

Financiële problemen

Elke ondernemer heeft zijn eigen talent. De een bezit veel creativiteit, de ander moet het hebben van zijn of haar vakmanschap. Of heeft een visie, en een goed idee. De overeenkomst is het najagen van dromen. Maar wat nu als deze droom plotseling is veranderd in een nachtmerrie? Wat als u verstrikt bent geraakt in financiële problemen? Passie en ambitie worden zorgen en slapeloze nachten. Helaas staat u er dan snel alleen voor.
Bij Financieel Adviesbureau Deco ondersteunen we ondernemers en gaan we oplossingsgericht te werk om van uw zorgen weer een bruisend ondernemers bestaan te maken.

Financieel Adviesbureau Deco heeft financiële experts in dienst die u met de schuldhulpverlening voor ondernemers van begin tot het eind zullen bijstaan. Wij begrijpen ondernemers en zetten alles op alles om u weg te houden van de wereld van incassobureau’s, de belastingdienst en deurwaarders. Dat is een keiharde wereld waarin u de positiviteit snel kunt kwijtraken. U komt onder druk te staan, uw kosten stijgen en uw schulden worden groter en groter. Uw stress neemt daarmee toe en dit heeft een negatieve uitwerking op uw werk, uw gezin en op uzelf als ondernemer. Financieel Adviesbureau Deco begrijpt uw verhaal en geeft succesvolle schuldhulpverlening voor ondernemers om zo’n situatie te voorkomen.

Ervaring

Onze ervaring leert dat het voor veel ondernemers lastig is om schuldhulpverlening voor ondernemers in te schakelen. Er heerst een soort taboe op. Velen gaan akkoord met betalingsregelingen waarvan ze eigenlijk al wel weten dat ze die niet kunnen nakomen. De problematiek verergert hierdoor. Wij richten ons direct op het probleem en maken samen met u een plan van aanpak. Door het scheppen van inzicht en een duidelijke afspraak waarvan wij weten dat die ook mogelijk is om na te komen zult u de zon langzaam weer zien gaan schijnen en lossen we de problemen op.

Schuldhulpverlening voor ondernemers komt in allerlei soorten en maten, het is een ruim begrip en hieronder vallen een groot aantal diensten. Diensten om u als ondernemer te helpen en om uw bedrijf weer financieel gezond te maken. U moet het niet verwarren met schuldsanering, dat is het niet want dat is maar een onderdeel van schuldhulpverlening voor ondernemers.

Wanneer kunt u schuldhulpverlening inschakelen van Financieel Adviesbureau Deco? Wanneer uw zakelijke schulden alleen maar oplopen. En dat kan meerdere oorzaken hebben. Die liggen vaak binnen uw macht om ze op te lossen maar soms ook buiten uw macht. Wij gaan er samen met u naar kijken. En komen met een plan van aanpak om uw onderneming weer gezond te maken. Bel of mail ons of maak vrijblijvend een afspraak.