U wilt snel van uw schulden afkomen. Want schulden die draagt u elke dag mee, als een zware rugzak vol zorgen. De hamvraag is echter of het wel goed komt uiteindelijk. Of u wel -liefst snel- van uw schulden kunt afkomen.

Veel mensen kampen met kleine of grotere problematische schulden. En allemaal vragen zij zich elke dag af hoe zij snel van de schulden afkomen. Ze hebben grote schulden en hebben soms ook meerdere schuldeisers die zich blijven melden. Grote schulden beheersen het dagelijkse leven.

Heeft u ook grote schulden? Wilt u dit oplossen en snel van deze schulden afkomen? Laat ons dan samen met u uw situatie bekijken en de schulden oplossen. Waarom Financieel Adviesbureau Deco? U treft dan namelijk geen wachttijden zoals bij veel gemeenten en andere partijen het geval is. Wij gaan voor snelheid. En let op: wij bieden ook nog eens negentig procent kans van slagen.

Schulden in Nederland

Helaas heeft een grote groep mensen in ons land grote schulden. Dat kan onbewust zijn ontstaan, door jarenlang verkeerd met geld om te gaan. Soms zien we een verkeerde samenloop van omstandigheden die tot verregaande gevolgen heeft geleid voor de betrokkene(n). Mensen met problematische schulden komen in een gat terecht waar ze niet weten uit te komen. Helaas merken we dat dat ook bij steeds meer jongeren voorkomt. Jongeren vinden dan geen goede balans tussen hun uitgaven en het geld dat ze verdienen. De uitgaven zijn structureel te hoog. De kloof wordt groter en groter. De schulden zijn niet meer te overzien.

Grote schulden blijven elke dag bestaan en daarom streven wij altijd naar snelheid. Lange wachttijden willen we en kennen wij bij Financieel Adviesbureau Deco niet. Financieel Adviesbureau Deco zal na uw hulpvraag nog in dezelfde week een eerste zogenoemd intakegesprek inplannen. Diezelfde dag gebruiken we om ook de schuldeisers op de hoogte te brengen die u heeft. Zij zijn dan meteen ook op de hoogte van onze samenwerking. We streven naar topkwaliteit, volledige transparantie en een hoge mate van betrokkenheid.

Bij Deco staan we voor u klaar

Wanneer u samenwerkt met ons team zal dat een vast aanspreekpunt voor u zijn. Zij kunnen alle zaken en vragen over uw dossier met u bespreken. We kunnen u daarbij de garantie bieden dat de lijntjes kort zijn en blijven en miscommunicatie niet zal voorkomen. Onnodig lang wachten op hulp voorkomen wij op deze manier ook. Ons team van specialisten wordt voor u ondersteund door collega’s. Zo zijn wij extra nauwkeurig en snel.

U kunt op een eigen website uw dossier waar en wanneer u maar wilt inkijken. Alleen u heeft daar toegang toe. En zo kunt u ook ons controleren. Snel van schulden afkomen lukt u niet zelf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen wij voor u snel van uw schulden afkomen.