In tegenstelling tot veel andere instellingen hebben wij géén wachttijden!

Wij houden van korttermijnplanning, wat inhoudt dat u binnen maximaal twee weken bij ons terecht kunt voor een afspraak. Het dossier wordt tijdens het intake gesprek direct opgestart! Niet eerst een gesprek, een maand wachten, nog een gesprek en dan actie.

Om deze snelheid te kunnen garanderen hebben wij in de afgelopen jaren een speciaal programma laten ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij tijdens het intakegesprek bij ons op kantoor, het dossier samenstellen zodat het traject gelijk start.

U kunt het dossier na het intake gesprek gelijk digitaal (via internet) inzien, hiervoor krijgt u een inlogcode mee. Na het intake gesprek krijgt u tevens ook het gehele dossier in kopievorm mee. Dit heeft als voordeel dat wanneer er bijvoorbeeld een deurwaarder aan uw deur komt u kunt aantonen dat u zich daadwerkelijk heeft aangemeld voor schuldhulpverlening.
Tevens is het voor u een controle of wij wel alle schuldeisers hebben opgenomen in uw dossier. Mocht dit namelijk niet zo zijn dan bent u nog enige tijd in de gelegenheid (tot het voorstel verstuurd wordt) om schuldeisers toe te voegen.